Підлоги Дім та Офіс
Підлоги на Ваш вибірЩо таке паркетна дошка?
Контакти
Інформ. сторінки
  • Що таке паркетна дошка?
Ми в соціальних мережах

Що таке паркетна дошка?

Паркетна дошка не вимагає шліфування та покриття лаком – вона повністю готова до застосування. Вона має ще й ту перевагу, що її верхній робочий шар покритий захисними лаками у заводських умовах. Таке покриття набагато міцніше, ніж завдане валиком в умовах приміщення. Для нього використовуються акрилові лаки (без формальдегідів), чия міцна полімерна плівка формується на заводі, внаслідок опромінення поверхні ультрафіолетовими лампами.

Паркетна дошка - це прогресивний будівельний матеріал, її придумали як заміну масивної паркетної дошки та штучного паркету з метою зменшення його вартості. Розумне поєднання твердих і відносно м'яких порід деревини, продумана, стабільна структура, досить нескладне укладання, тривалий термін служби - дають можливість паркетній дошці займати гідне місце на ринку підлогових покриттів.

[img width="454" height="234" align="center" src="http://pidloga.net/photo/multilayer_parquet.jpg">

Відповідно до вимог нормативів Держбуду, у приміщенні з паркетними підлогами необхідно підтримувати вологість 60% та температуру не нижче 18С. Як правило, такі умови існують у міських квартирах лише влітку, коли центральне опалення не працює. Взимку відносна вологість у квартирі часто не перевищує 50%. Зміна температурно-вологісного режиму приміщень призводить до деформації паркетних підлог із штучного паркету та масивної паркетної дошки.


© 2015 - 2024 Підлоги на Ваш вибір